top of page
PRODUCT GAMMA  .jpg
logo.JPG

NOON Aesthetics

Waar het merk hannah zorgt voor huidverbetering en het optimaliseren van je huidconditie,

is NOON Aesthetics een volledig nieuw merk dat esthetische behandelingen voor huidverbetering biedt met medische resultaten.

Dankzij het gepatenteerde DermShield Technologie is het mogelijk om met hogere concentraties werkstoffen en chemische peelings te werken, zonder de bekende bijwerkingen zoals roodheid, irritatie of onaangenaam gevoel.

NOON Aesthetics geeft indrukwekkende resultaten bij huidveroudering, hyperpigmentatie, zonneschade, verlies van elasticiteit, vlekkerigheid, acne, seborrhea en andere huidproblemen.

 

Technologie Dermshield: Hoe werkt het?

Het geheim zit in het door NOON ontwikkelde en gepatenteerde DermShield™ technologie. Hierdoor worden de signalen die de Type C Nociceptoren krijgen, dit zijn de zenuwen die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van roodheid, zwelling, irritaties en allergische reacties, grotendeels weg gefilterd. Als deze zenuwen minder signalen doorkrijgen, dan worden ook de ongewenste bijwerkingen tot een minimum beperkt. 

 

Dankzij deze technologie kan er met hoger gedoseerde producten gewerkt worden, echter zonder bijwerkingen. De lat voor effectieve huidverbetering wordt hiermee een stuk hoger gelegd.

 

Deze behandelingen vereisen een uitgebreide en totaal vernieuwde methode van huiddiagnose. Elke huid is anders en vereist een individuele aanpak.  Om de beste resultaten te behalen is het van groot belang om ook thuis met de juiste producten verder te werken. De nieuwste generatie aan producten staat nu voor jullie klaar. 

 

De NOON Aesthetics productlijn omvat therapeutische oplossingen voor 

  • ACNE

  • ANTI-AGING

  • HYPERPIGMENTATIE

 

dermschield.jpg
bottom of page