top of page

SOS Winterprik


Wapen je huid tegen de winterprik.

Tijdens de winter krijgt je huid het hard te verduren. Buiten is het koud, binnen staat de verwarming op de hoogste stand, je huid wordt droog en voelt snel trekkerig aan. Geef je huid gedurende de koudste periode de nodige aandacht, scrub regelmatig, vergeet je wekelijkse masker niet en smeer dagelijks een hydraterende, beschermende crème.

Wil je graag weten wat jouw huid nodig heeft deze winter?

Maak hier jouw afspraak voor een gratis huidanalyse !

Een goede voorbereiding is essentieel voor een goede opname.

Voor optimale huidverbetering is een goede doorbloeding onmisbaar!

Dit is één van de belangrijkste uitgangspunten van het ‘hannah systeem voor huidverbetering’. Wanneer de huid een goede doorbloeding heeft is zij in staat om voedingsstoffen, zuurstof en werkstoffen op te nemen. Hierdoor verbetert je algehele huidconditie en bouwt je huid een maximale weerstand op tegen gure weersomstandigheden.

Blijf je huid beschermen tegen UV-straling

Eén van de vele misvattingen is dat je in de winter geen bescherming tegen UV-straling nodig hebt. De zon kan namelijk het gehele jaar schadelijke effecten hebben op de huid. In de winter wordt dit zelfs versterkt door de koude temperaturen en de wind.

SOS Winterprik

Ga jij de pistes nog op?

Zorg er wel voor dat je huid goed beschermd is tegen de kou. Door kou en gure wind tijdens de wintersport heeft je huid te maken met veel vochtverlies. Hydrateren is dus pré, maar ook is het belangrijk om je huid hiertegen te beschermen. Dit kun je doen met de Cell Recovery Cream. Deze zalfachtige crème beschermt je huid tegen het vochtverlies doordat het als een laagje op je huid blijft liggen. Daarnaast zitten er vitamines in die je huid intens voeden. Tijdens de wintersport is de Cell Recovery Cream als het ware een kacheltje voor je huid. Het houdt erin wat erin zit en de kou houdt-ie buiten. Ook de Touch of Silk kun je gebruiken om je huid te beschermen tegen de kou. De verfijnde siliconenolie in de Touch of Silk beschermt je huid ook tegen het vochtverlies en een leuke bijkomstigheid? Het vult tegelijkertijd fijne lijntjes en rimpels op. Hierdoor gaat je huid er egaal en mat uitziet.

Bestel hier jouw Beauty Kit

Last, but not least; neem je voedingspatroon onder de loep.

Tijdens de koudere seizoenen heeft je lichaam meer gezonde vetten nodig. Deze vind je bijvoorbeeld in avocado, zalm (of een andere vette vis soort) en noten.

Zorg er ook voor dat je voldoende water drinkt.

Een gezond eetpatroon draagt bij aan een healthy en glowy skin.

Warme groeten,

Kathleen & Jill

Uitgelichte berichten