top of page

Ken jij de FiXing Touch al?


FiXing Touch

Gevoelige, rode, schilferende huid…

De nieuwe hannah® FiXing Touch is een product om een beschadigde en/of geïrriteerde huid snel te herstellen. Van eczeem, (acne)vlekjes tot aan littekens, maar ook bij rosacea, gesloten schaafwonden en iedere huid met een behoefte aan krachtig herstel en bescherming. Deze unieke formule zorgt er niet alleen voor dat de huid sneller herstelt, maar geeft daarnaast ook een aangenaam huidgevoel, waardoor een ruw aanvoelende huid weer zacht en soepel aanvoelt.

FiXing Touch is geschikt voor iedere huid die herstel nodig heeft.

FiXing Touch een ware collageen boost voor jouw huid…

De aanmaak van nieuw collageen wordt intensief gestimuleerd maar wat is collageen ?

Collageen is een aaneenschakeling van verschillende aminozuren die je lichaam en alle weefsels en organen van vorm en stevigheid voorziet. Het bevordert onder andere een gezonde huid alsook wondgenezing. Onze huid bestaat voor 74% uit collageen.

Welke invloed heeft collageen nu op de stevigheid van je huid?

Om dit uit te leggen gebruik ik graag de onderstaande afbeelding. Op deze afbeelding zie je de dwarsdoorsnede van je huid op drie verschillende leeftijden. Op de huid van 35 jaar oud, heb je een mooie structuur, er is voldoende hyaluronzuur aanwezig, er is een mooie stabiele verbinding van collageenweefsel en je huid bevat voldoende elastine. Naarmate de huid ouder wordt, lost het collageen, vermindert het hyaluronzuur en de elasticiteit van je huid gaat ook achteruit. Door de combinatie van deze verschillende factoren, krijg je een minder strakke huid.

De samenstelling van hannah FiXing Touch bevat Centella Asiatica dat de beschadigde huid herstelt en dat werkt als superfood en krachtige antioxidant voor de huid. Het stimuleert de aanmaak van nieuw collageen, zorgt voor weefselherstel en vermindert littekenvorming. Ook heeft het een krachtige ontstekingsremmende werking en versterkt het de ontstoken, geïrriteerde en/of beschadigde huid.

Duurzame huidverbetering hannah®

De FiXing Touch bevat een mix van hoogwaardige siliconenoliën voor een aangenaam poederig huidgevoel en een mooie matte finish. De siliconenoliën bieden de huid bescherming zonder haar af te sluiten, zorgt dat een goede vochtbalans wordt gecreëerd en dat deze langdurig wordt behouden. Siliconenolie wordt veelvuldig ingezet om littekens beter en mooier te laten genezen en is in staat om het littekenweefsel te verzachten, af te vlakken en bovendien zichtbaar en voelbaar gladder te maken.

Voor meer info contacteer uw huidcoach.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
bottom of page