top of page

Vette, acne huid.. dan zijn de hannah® SebuPure en Prepare Potion iets voor jouw!


De nieuwe hannah® SebuPure

heeft als voornaamste doel het reguleren van de talgproductie en het verminderen van roodheid.

Acne en een vette huid worden, door de unieke samenstelling van ingrediënten, effectief aangepakt en verminderd, waardoor de huid sneller en beter kan herstellen.

Vegan Abessijnse olie, één van de best bewaarde Huidverbeterende geheimen wereldwijd.

De samenstelling van hannah® SebuPure bevat 100% organische, vegan Abessijnse olie. Dit bijzondere ingrediënt staat bekend vanwege de krachtige ontstekingsremmende eigenschappen. Daarnaast is het een effectieve moisturizer die de eerste tekenen van veroudering tegengaat en welke zorgt voor een natuurlijke bescherming van de huid. Het trekt snel in de huid, zodat de poriën niet verstopt raken.

Antibacterieel en egaliserend op de huidstructuur

De hannah® SebuPure bevat bovendien Ac.net™ ™, een combinatie van onder andere oleanolzuur uit de bladeren van de olijfboom en een zuur afkomstig van de creosootstruik. Dit is een geavanceerd ingrediënt dat roodheden in de huid vermindert, bacteriegroei tegengaat, de talgproductie reguleert en de huidstructuur verbetert. Deze luchtige crème trekt snel in, waardoor poriën niet verstopt raken en daardoor ideaal is voor de onzuivere of vette huid met acneverschijnselen.

SebuPure vormt de perfecte synergie met de nieuwe hannah® Prepare Potion voor de acne huid en de vette(re) huidcondities.

hannah® Prepare Potion is een milde en effectieve formule die volgt als een extra reinigende stap. Deze geavanceerde potion bereidt de huid voor, waardoor deze maximaal kan profiteren van essentiële werkstoffen uit Huidverbeterende producten. De producten die volgen na het gebruik van de hannah® Prepare Potion worden dankzij de formule uitzonderlijk goed opgenomen, waardoor deze nóg intensievere Huidverbeterende resultaten zullen genereren.

Met deze intensief reinigende, licht peelende potion egaliseert de huid niet alleen voelbaar, maar wordt de structuur en de teint ook zichtbaar egaler bij het behandelen van een verdikte huid, bij (hyper)pigmentatie, acne, rosacea en voor de behandeling van de droge, gedehydrateerde (eczeem) huid.

Voor meer info contacteer uw huidcoach.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
bottom of page